Leivänjuuri aluksi tähän päivään tekeytymään

Leivänjuuri aluksi tähän päivään tekeytymään

Leivänjuuri aluksi tähän päivään tekeytymään

Leivänjuuri aluksi tähän päivään tekeytymään, että huomiselle Itsenäisyyspäivän lounaalle ehtii. Noin kaksi vuotta sitten tein itse juuren kun ei enää sukulaisilta vanhaa juurta löytynyt.

Ei näin Tampere!!!!

Tämä Tampereen Veden toiminta on yksiselitteisesti väärin ja menneeltä ajalta. On ymmärrettävää, että rahaa tarvitaan uusiin investointeihin. Tapa, jolla se tehdään on pöyristyttävä. Ei niitä pidä rangaista, jotka tekevät ympäristön ja luonnon kestävyyden kannalta juuri sen oikean ja tehoikkaimman teon: kuluttavat vähemmän. Minusta olisi reilua ja kannustavaa korottaa käyttömaksuja.
En ole paras esimerkki kulutuksen vähentäjänä, koska käytän lentokonetta Aasiaan matkustaessani ja vaatteet, joita ostan eivät ole suomalaisia, saatikka kierrätettävästä materiaalista tehtyjä. (Vain muutama esimerkki vain minun liian suuresta hiilijalanjäljestä).

Koen kuitenkin, että voin tuoda oman mielipiteeni esiin meidän Vesilaitoksesta, vaikka toimintaan (luonnonvarojen haaskaamisen kannustaminen) johon Vesilaitosta syytän olen syyllinen muilla elämänaloilla.

Tutkittua, tilastollista faktaa Suomeen suuntautuneesta maahanmuutosta

Suosittelen lukemaan koko artikkelin (HS Kuukausiliite, joulukuu 2020). Tästä artikkelista saa jokainen puolue tukea omaan maahanmuutto viestintäänsä. On rikoksia, on tukien käyttöä, on inhimillisiä tragedioita, on toivoa, on epätoivoa).

Kokoomus puolueena suhtautuu asiaan mielestäni perin ratkaisukeskeisesti; helpotetaan maahantulijoiden työllistymistä karsimalla viranomais rajoitteita. Olen jo aiemmissa teksteissä käsitellyt tätä samaa asiaa kiinalaisten yrittäjien tarinassa. On parempi, että kaikki suomalaiset (ml. maahanmuuttoprosessi olevat) maksavat työstään valtiolle kuin valtio maksaa mitään tekemättömälle.

Ihmisten kohtaamisen tasolla (ml. maahantulijat) kannustan meitä kaikkia (myös itseäni) avoimuuteen ja kannustamiseen. Sillä voimme vaikuttaa positiivisesti. Negatiivisia vaikutustapojakin on ja ne johtavat yksilön ja yhteiskunnan tasolla negatiivisiin kierteeseen.

pauli_haatainen

Close