Muutama päivä on vierähtänyt

Muutama päivä on vierähtänyt

Muutama päivä on vierähtänyt

Muutama päivä on vierähtänyt. Uutta yhtiötä Suomeen olen perustanut ja törmännyt taas viranomaisten ja pankkien vastahakoisuuteen ETA – alueen ulkopuolelta tuleviin yrittäjiin.

1) Invest in Finland on slogan ja melko hyväksytty sellainen. Investoinnin mukana tulee usein alkuperäisen liikeidean tehnyt ulkolainen yrittäjä ainakin yhtiön hallintoon tai jopa itse yrittäjäksi Suomeen. Miltä tämä näyttää ulkomaalaisen investoijan silmin:
a. investointia on jo hankala tehdä kun ei oikein pankkitiliä saa auki ja sitten jos saat tilin auki, et saa tilinkäyttöoikeutta.
b. minun tulee löytää luotettava ETA-alueen toimija hallitukseen
c. jos haluan tulla Suomeen yrittäjäksi minun tulee ilmoittautua poliisiasemalla Suomessa, tai aloittaa prosessi oman maani Suomen Suurlähetystössä. Lomakkeissa ei ole ruutua minkä voisin ruksitta halutessani tulla yrittäjänä Suomeen. Olen siis pakolainen tai avioliiton kautta tuleva.
Pitänee ruveta tässä blokissa vähitellen keskittymään vähän paikallisempiin asioihin.

Kansanedustaja (PS) Tynkkynen haluaa kansanäänestyksen FIXIT. Perusteluna mm. oikeusvaltiomme turvaaminen. PS:n kovasti tukema Orbanin Unkari on siis se oikeusvaltio johon PS haluaa Suomen menevän. Tämä ei ole totuus kysymys. Vastustan PS:n ideaa FIXIT:stä, koska sen päässä oleva Suomi on huonompi ainakin minulle ja ennen kaikkea naisille elää ja olla. Ei taida riittää perusteeksi?

Toinen lehtileike heti perään ja itseasiassa samalta päivältä.

HS:n päätoimittaja sanoo sen asian miksi olen ehdolle lähtenyt omasta näkökulmastaan ja aihepiiristään.

Orjattaresi sarja toi minun mieleen syvästi sen uhan jos emme toimi ajoissa mihin epätotuudet johtavat. Trumpin valtakausi, salaliittoteoriat (joilla yhtymäkohtia suoraan Orjattaresi sarjaan) sekä kysymykset Euroopassakin abortin sallimisesta ovat enemmän kuin hiljaisia viestejä.

Ei kovin perusteellinen tai puoluekoneistossa opeteltu tulokulma politiikkaan, mutta tavoitteeni onkin vain tuoda totuus takaisin keskeiseksi perustaksi Tampereen yhteistenasioidemme hoitamiseen.

pauli_haatainen

Close