Sisäinen taisteluni

Sisäinen taisteluni

”Kirsi Piha käänsi äänestäjien huomion kokoomuksen murrokseen, puolueen liukumiseen kohti puoluekartan oikeaa reunaa

Kokoomuksen oikea reuna on alkanut vuotaa, ja kun kokoomuslaiset ovat alkaneet kilpailla perussuomalaisten kanssa kovilla arvoilla, omat perinteiset arvot ovat samentuneet ja railot levinneet.”

Lähde: Helsingin Sanomat 28.2.2021

Yleensä jo kolme kaveria saa asiasta kuin asiasta vilkkaan keskustelun aikaan, kansanliikkeessä (kuten puolue) mielipiteet ovat voimavara ja uudistumisen edellytys.

Puolueilla on sääntönsä ja arvonsa, ja itse allekirjoitan ko. asiat Kokoomuksessa.

Viikonloppuna kävin voimakkaan sisäisen taistelun ja pohdin tosissani, jatkanko ehdokkuuttani tulevissa kuntavaaleissa. Syynä oli se, mitä Kirsi Pihalle tapahtui Helsingissä, sekä ennen kaikkea se, ettei puolueen johto ottanut asian ollessa käynnissä tai päätöksen jälkeen selkeää kantaa kokoomuksen yhden perusarvon, suvaitsevaisuuden puolesta. Ihmisarvolla ei tule tehdä politiikkaa.

Sisäinen taisteluni päätyi lopputulokseen, että jatkan ehdokkuuttani.

Perusteet:

1)      Jos muutosta haluaa tai jos haluaa puolustaa jo saavutettua, on parempi olla tekemässä sitä kuin huudella sivusta.

2)      Tekemäni tiedustelun perusteella kokoomuslaisia, jotka ovat unohtaneet puolueen perusarvoja pikavoittojen toivossa, on vain yksittäisiä prosentteja.

 

pauli_haatainen

Close